Messiho návrat do Argentíny? Hral by jedine za Newell's Old Boys

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 14:35 • 2 min
Messiho návrat do Argentíny? Hral by jedine za Newell's Old Boys

BARCELONA - Argentínsky futbalový útočník v službách španielskeho klubu FC Barcelona Lionel Messi prezradil, ktorý klub by sa stal pre neho druhým domovom v prípade jeho návratu do vlasti na sklonku kariéry.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný rodák z Rosária by pri rozhodovaní nečelil žiadnej dileme - podľa vlastných slov by si obliekol jedine dres Newell's Old Boys, v ktorom pôsobil pred odchodom do Barcelony vo veku 14 rokov. "Ak by som zajtra šiel nazad domov, hral by som za Newell's," vyhlásil Messi pre Urban Planet.

 

Päťnásobný víťaz ankety o najlepšieho futbalistu roka na svete nešpecifikoval, kedy by sa takýto návrat mohol udiať. "Ako som už skôr povedal, neviem, kedy to bude, možno v horizonte niekoľkých rokov. Faktom je, že neviem, čo sa stane v budúcnosti, takže nemôžem sľúbiť, že sa jedného dňa vrátim, to by nebolo čestné," doplnil Argentínčan.

Messi dosiahol v nedeľňajšom dueli 33. kola španielskej Primera División 500. súťažný gól na najvyššej profesionálnej úrovni (zásahy za A-mužstvo Barcelony a reprezentačný tím Argentíny). Momentálne má na konte 450 zásahov v barcelonskom drese a rovnú "päťdesiatku" vo farbách svojej vlasti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies