Messiho lákajú pod Eiffelovku dlhoroční kamaráti a hviezdy PSG

NETKY.SK • 29 August 2020, 14:56 • 2 min
Messiho lákajú pod Eiffelovku dlhoroční kamaráti a hviezdy PSG

Lionel Messi má jasno v tom, že chce opustiť FC Barcelona a telefonicky kontaktoval svojho niekdajšieho trénera Pepa Guardiolu, ktorý trénuje Manchester City.

slovakia

left justify in out

Guardiola je pádny dôvod 

Z toho vyplýva, že 33-ročný fenomenálny argentínsky útočník túži prestúpiť do tímu anglického vicemajstra a údajne sa v tomto smere už aj začalo rokovať. Lenže o Messiho majú záujem aj iné európske veľkokluby, lebo hráč jeho formátu sa na prestupovom trhu neobjaví každý rok.

 

img

 

V jednom tíme s Ronaldom 
Podľal denníka L´Equipe sa aj taliansky a francúzsky majster zaujímajú o šesťnásobného a úradujúceho najlepšieho futbalistu na svete. V prípade Juventusu Turín je pikantné, že ak by sa transfer podarilo naplniť, Messi by si na sklonku kariéry zahral so svojím dlhoročným rivalom Portugalčanom Cristianom Ronaldom, ktorý v minulých dňoch potvrdil zotrvanie v Juventuse.

 

img

 

Do Paríža ho lákajú kamaráti

Zaujímavejšie však vyzerá interes francúzskeho majstra Paríž Saint-Germain. Neúspešný finalista Ligy majstrov má v kádri dvoch hráčov, ktorí sú blízki priatelia Messiho a podľa mediálnych šumov ho už volajú do francúzskej metropoly. Sú nimi Brazílčan Neymar a Argentínčan Angel Di María. A športový riaditeľ Leonado sa už údajne stretol so zástupcami Messiho, aby im načrtol perspektívu spoločného projektu.

 

img


"Neymar a Di María už kontaktovali Messiho, aby ho presvedčili o príchode do Parku princov. Obaja títo hráči majú s Leom hráčske skúsenosti z klubu či reprezentácie a ich prítomnosť v šatni PSG by mohla pomôcť Messimu adaptovať sa v novom tíme," napísal francúzsky Le Parisien, cituje ho aj portál španielskeho denníka Marca.

 

Odchod nebude jednoduchý
Messi pred štyrmi dňami prostredníctvom poštovej služby burofax informoval FC Barcelona, že hodlá využiť klauzulu v zmluve o okamžitom odchode na konci každej sezóny. Dlhoročný Messiho zamestnávateľ však upozorňuje na doložku o 700 miliónoch eur, ktoré musí zaplatiť záujemca o jeho služby v prípade, že odíde pred vypršaním súčasného kontraktu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leo Messi (@leomessi),

 

"Vieme, že Messi sa chce dohodnúť na odchode, ale my s ním budeme rokovať len o predĺžení zmluvy. Inak nie je o čom diskutovať," znie z klubovej kuchyne FCB.

 

Prvý tréning s novým trénerom Barcy 
V nedeľu by mal Messi absolvovať zdravotné testy pred novou sezónou vrátane tých na koronavírus. V pondelok sa majú futbalisti španielskeho vicemajstra stretnúť na prvom tréningu pod novým trénerom Ronaldom Koemanom.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies