Messiho exhibícia bude bez viacerých zvučných mien

NETKY.SK • 6 Júl 2013, 13:38 • 2 min
Messiho exhibícia bude bez viacerých zvučných mien

Chicago: V exhibičnom dueli sa pôvodne malo predstaviť 36 futbalistov z celého sveta.

slovakia

left justify in out

Argentínsky futbalista Lionel Messi sa vo svojom sobotňajšom charitatívnom zápase v Chicagu bude musieť zaobísť bez viacerých hviezdnych hráčov.

V exhibičnom dueli sa pôvodne malo predstaviť 36 futbalistov z celého sveta, vrátane Messiho klubového spoluhráča Cesca Fabregasa, mexického stredopoliara Giovaniho dos Santosa či poľského útočníka Roberta Lewandowskeho. Viaceré známe mená však vypadli z nominácie, ktorú nakoniec doplnili štyria bývalí americkí univerzitní hráči. Do kádra dodatočne pribudli brazílsky gólman Julio Cesar, francúzsky stredopoliar Florent Malouda a Argentínčan Javier Mascherano. 

Podľa agentúry AP sa na stretnutie predalo okolo 25.000 vstupeniek, z ktorých výťažok poputuje na Messiho nadáciu pre choré deti v Argentíne. "Verím, že sme nikoho nesklamali. Chceli sme ukázať tých najlepších na svete, ale bohužiaľ niekedy aj so zmenami treba počítať," uviedla manažérka podujatia Ada Linaresová.

Na exhibičných stretnutiach najlepšieho futbalistu sveta sa mal pôvodne zúčastniť aj slovenský reprezentant Marek Hamšík. Neskôr však dostal zákaz štartu na podujatí od prezidenta SSC Neapol Aurelia de Laurentiisa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona