Messiho dvojgólový návrat po 59 dňoch

NETKY.SK • 9 Január 2014, 09:13 • 2 min
Messiho dvojgólový návrat po 59 dňoch

MADRID - Futbalista FC Barcelona Lionel Messi dvakrát skóroval vo svojom prvom stretnutí po 59 dňoch. Španielskeho majstra nasmeroval k postupu do štvrťfinále Kráľovského pohára, keď v prvom osemfinálovom súboji pomohol k víťazstvu 4:0 nad Getafe.

slovakia

left justify in out

Štvornásobný svetový hráč roka prišiel na ihrisko v 64. min namiesto Andrésa Iniestu za stavu 2:0. Oba dovtedajšie zásahy zaznamenal Cesc Fábregas. Messi má na konte v tejto sezóne v súťažných zápasoch šestnásť gólov.

"Bol som dlho mimo hry. Na tréningoch som sa už cítil skvele. Hrať súťažný zápas je však niečo úplne iné. Tešia ma góly i to, že som sa cítil veľmi dobre fyzicky. Zranenie ma nelimitovalo, necítil som bolesť," vyhlásil pre Barca TV Messi. 

Napriek stredajšiemu návratu zatiaľ nie je isté, či Argentínčan nastúpi na sobotňajší šláger španielskej La Ligy na Štadióne Vicenta Calderóna proti Atléticu Madrid. Messi sa zranil v ligovom dueli proti Betisu Sevilla 10. novembra a odvtedy nútene pauzoval až do stredy pre problémy so zadným stehenným svalom. Takmer po celý čas liečenia sa zdržiaval v rodnej krajine. 

Súhrn výsledkov stredajších prvých stretnutí osemfinále španielskeho Kráľovského pohára (Copa del Rey) /hrá sa na odvety/: 

FC Barcelona - Getafe 4:0 (1:0) 
Góly: 8. a 63. Fábregas (druhý z pok. kopu), 89. a 90.+ Messi



Santander - Almería 1:1 (0:1) 
Góly: 65. Concha - 26. Corona, ČK: 82. Zongo (Almería) 

Alcorcón - Espanyol Barcelona 1:0 (0:0) 
Gól: 72. Pacheco 

Betis Sevilla - Athletic Bilbao 1:0 (1:0) 
Gól: 42. R. Castro 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies