Messi zmenil svoje rozhodnutie: Bude pokračovať v reprezentácii Argentíny

NETKY.SK • 13 August 2016, 07:46 • 2 min
Messi zmenil svoje rozhodnutie: Bude pokračovať v reprezentácii Argentíny

BARCELONA - Lionel Messi zmenil svoje rozhodnutie a v budúcnosti ešte oblečie dres argentínskej reprezentácie. Hviezdny futbalista FC Barcelona to oznámil v piatok po tom, ako ho v Španielsku navštívil nový tréner "Albiceleste" Edgardo Bauza. Informáciu priniesla agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Messimu sa v tomto roku nepodarilo ani v treťom veľkom finále s Argentínou získať trofej a po neúspešnom finále Copa America oznámil ukončenie reprezentačnej kariéry. Bauza, ktorý nahradil začiatkom mesiaca pri reprezentačnom kormidle Gerarda Martina, však Messiho po osobnej návšteve prehovoril. "V argentínskom futbale je veľa problémov a nechcel by som spôsobiť ďalší. Vždy som sa snažil pomôcť ako je to možné a na tomto sa nič nemení. Musíme vyriešiť veľa vecí v našom futbale a je lepšie sa na tom podieľať priamo ako len zvonka kritizovať," uviedol Messi v stanovisku.

 

Kapitána Argentíny pritiahla späť do bojov o postup na majstrovstvá sveta 2018 národná hrdosť a láska k svojej vlasti. "Po neúspešnom finále na Copa America som mal všelijaké myšlienky a veľmi vážne som uvažoval na koncom reprezentačnej kariéry. Láska k mojej rodnej krajine a k argentínskeho dresu však moje rozhodnutie zmenila. Myslím, že ľudia chcú, aby som za Argentínu bojoval a ja im chcem priniesť radosť," dodal 29-ročný Messi.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona