Messi venuje prvé synove narodeniny najviac ohrozeným deťom sveta

NETKY.SK • 29 Október 2013, 08:00 • 2 min
Messi venuje prvé synove narodeniny najviac ohrozeným deťom sveta

BARCELONA - Prvý syn svetoznámeho futbalistu Lionela Messiho oslavuje v sobotu 2. novembra svoje prvé narodeniny. Jeden z najlepších hráčov planéty sa ako vyslanec dobrej vôle UNICEF rozhodol spustiť kampaň, ktorej cieľom je pomáhať ohrozeným deťom v chudobných krajinách.

slovakia

left justify in out

Lionel Messi si pri príležitosti osláv prvého roku života svojho syna dal záväzok pomôcť deťom na celom svete. "Minulý rok v novembri som dostal najkrajší darček. Narodil sa nám Thiago. Pomôžte mi na jeho prvé narodeniny pomáhať všetkým chlapcom a dievčatám, aby mali rovnaké šance žiť, rásť a rozvíjať sa."

Detský fond UNICEF je financovaný z čisto dobrovoľných príspevkov a jeho poslaním je konkrétna a efektívna pomoc najviac ohrozeným a najzraniteľnejším deťom kdekoľvek vo svete. Založený bol v roku 1946 a dnes pomáha deťom v núdzi vo viac ako 190 krajinách a teritóriách sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies