Messi venoval postup do finále zosnulému žurnalistovi

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 11:10 • 2 min
Messi venoval postup do finále zosnulému žurnalistovi

SAO PAULO - Argentínsky útočný klenot Lionel Messi síce vyšiel už v treťom zápase majstrovstiev sveta vo futbale strelecky naprázdno a po semifinále s Holandskom navyše musel na dopingovú skúšku a nemohol sa tešiť so spoluhráčmi v šatni, ale neskôr po postupe do finále cez Holanďanov sa prihovoril fanúšikom na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

"Cítim hrdosť na to, že som súčasťou tejto skvelej partie. Sme vo finále a užívame si to, ale je to len ďalší malý krok. Posielam objatie celej Argentíne,“ napísal Messi na facebooku. 

 

Štvornásobný najlepší futbalista na svete Messi sa rozhodol venovať víťazstvo tragicky zosnulému argentínskemu žurnalistovi Jorgemu "Topovi" Lópezovi. Tridsaťosemročný reportér Rádia La Red sa viezol o pol druhej v noci do svojho hotela v taxíku, keď do neho narazilo ukradnuté auto, ktoré prenasledovala polícia. "Tento postup do finále je pre teba, priateľ," odkázal Messi zosnulému. 

Zatiaľ čo Lópeza vyhodilo z taxíka, jeho šofér utrpel len zranenie ramena. Traja pasažieri v kradnutom aute zostali nezranení a zaistila ich polícia. Táto tragédia sa odohrala len týždeň po úmrtí dcéry renomovaného argentínskeho futbalového reportéra Miguela "Titího" Fernándeza Maríe Soledad Fernándezovej, ktorá našla smrť pri autonehode v severnej Brazílii. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies