Messi už trénoval so spoluhráčmi

NETKY.SK • 3 Január 2014, 10:47 • 2 min
Messi už trénoval so spoluhráčmi

BARCELONA - Argentínska hviezda futbalového FC Barcelona Lionel Messi sa už pripojil ku klubovým spoluhráčom a vo štvrtok s nimi absolvoval časť tréningovej jednotky.

slovakia

left justify in out

Štvornásobný najlepší futbalista na svete sa zranil v ligovom dueli proti Betisu Sevilla 10. novembra a odvtedy nútene pauzuje pre problémy so zadným stehenným svalom. Messi sa liečil v rodnej krajine, ale katalánsky klub vo štvrtok referoval o návrate Argentínčana nielen do Španielska, ale aj do tréningového procesu "blaugranas".

"Leo Messi pristál popoludní v Barcelone a odišiel priamo do tréningového centra, kde sa zvítal so spoluhráčmi a prevzal si nové kopačky, ktoré použil hneď na tréningu. Messi síce ešte nedostal zelenú od lekárov na návrat do súťažného diania, ale podstatné je, že už sa zapojil do tréningového procesu so spoluhráčmi," uvádza sa na klubovom webe úradujúceho španielskeho šampióna. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies