Messi, Suárez a Neymar sa nedostali do jedenástky UEFA

NETKY.SK • 16 December 2015, 19:41 • 2 min
Messi, Suárez a Neymar sa nedostali do jedenástky UEFA

ZÜRICH – Barcelonské útočné trio Lionel Messi, Luis Suárez a Neymar sa nedostali do základnej zostavy skupinovej fázy Ligy majstrov, ktorú zverejnila UEFA. Messi a Neymar pritom patria medzi favoritom na zisk Zlatej lopty, Suárez zase strelil v skupine E päť gólov a bol najlepším strelcom Barcelony.

slovakia

left justify in out

Formácia MSN, ako toto útočné trio prezývajú, strelila spolu v Lige majstrov 10 gólov a Barcelona bola prvým tímom, ktorá mala istotu postupu v skupinovej fáze LM. Celkove trio MSN v tejto sezóne strelilo spolu už neuveriteľných 46 gólov vo všetkých súťažiach!

Útočnú formáciu v základnej zostave UEFA XI tvoria Cristiano Ronaldo z Realu Madrid, Hulk zo Zenitu Petrohrad a Thomas Müller z Bayernu Mníchov. Minuloročný víťaz Zlatej lopty Ronaldo strelil v skupinovej fáze 11 gólov.

 

img

Messi nastúpil v skupinovej fáze Ligy majstrov len v troch zápasoch, v ktorých však strelil tri góly. Následne ho z hry vyradilo zranenie kolena, kvôli ktorému absentoval až sedem týždňov.

Do ideálnej jedenástky podľa UEFA sa však dostali hráči ako Willian z Chelsea (5 gólov) či Raheem Sterling z Manchestru City (3 góly).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies