Messi strieľa góly za FC Barcelona už 10 rokov

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 16:15 • 2 min
Messi strieľa góly za FC Barcelona už 10 rokov

MADRID - V španielskej lige vrcholí boj o majstrovský titul, z posledného zápasu frustrovaný Cristiano Ronaldo dostane ďalšiu možnosť skórovať a napraviť si pokazenú chuť.

slovakia

left justify in out

Hviezdny krídelník Realu Madrid namiesto osláv strelenia gólu Alvara Arbelou v stredajšom zápase La Ligy proti Almeríi (3:0) len nahnevane kopol loptu späť do siete a v jeho očiach bolo vidieť sklamanie, že neskóroval práve on. Lopta bola pôvodne určená preňho. Cristiana Ronalda údajne hnevá, že v boji o korunu kráľa strelcov sa mu priblížil Lionel Messi, ktorý momentálne zaostáva s 38 gólmi iba o jeden presný zásah.

 

"Aj keby Cristiano Ronaldo neskóroval až do konca sezóny, bol by som s ním spokojný," zareagoval tréner Realu Carlo Ancelotti. "Biely balet" momentálne stráca na vedúcu Barcelonu v tabuľke dva body, v sobotu ho však čaká náročný duel v Seville, kde v tejto sezóne nevyhral ešte žiaden tím a Lionel Messi a spol. tam nedávno remizovali 2:2. Na Štadióne Ramóna Sáncheza nevyhral Real v posledných dvoch sezónach, vlani prehral 1:2 a o sezónu skôr 0:1. "Nemôžeme sa spoliehať, že by Barcelona strácala body. Musíme ich my získavať. Som presvedčený, že môžeme vyhrať všetky štyri duely," uviedol Carlo Ancelotti. 

 

Barcelona cestuje na ihrisko poslednej Córdoby, ktorá v tejto sezóne vyhrala len trikrát a iba raz doma. Córdoba môže byť ideálnym miestom pre oslavu Lionela Messiho. Argentínčan si 1. mája pripomenie desať rokov od prvého presného zásahu v drese Barcelony. Od gólu proti Albacete potom pridal ďalších 401. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies