VIDEO Messi strelil v La Lige 228. gól a prekonal legendárneho Di Stefana

NETKY.SK • 16 Február 2014, 10:38 • 2 min
VIDEO Messi strelil v La Lige 228. gól a prekonal legendárneho Di Stefana

MADRID - Argentínsky futbalový fenomén Lionel Messi prekonal v sobotu zápis legendárneho Alfreda Di Stefana v počte strelených gólov v španielskej lige, keď v jeho 263. zápase v nej strelil 228. gól. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Štvornásobný najlepší hráč sveta podľa FIFA dvoma gólmi pomohol jeho FC Barcelona k triumfu 6:0 nad Rayom Vallecanom a v historických tabuľkách strelcov La Ligy poskočil na tretie miesto, ktoré si momentálne delí s Raulom.

Legenda Realu Madrid Di Stefano potreboval na jeho 227 gólov 329 zápasov. Dvadsaťšesťročný Messi tak už má pred sebou iba dvojicu strelcov - krajana Telma Zarru (251 gólov) a Mexičana Huga Sancheza (234).


"Messi stále nie je úplne zdravotne v poriadku a ešte sa úplne nezotavil zo zranení. Myslím si však, že ak bude chcieť, prekoná akýkoľvek rekord," povedal po zápase tréner "Barcy" Gerardo Martino.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona