Messi so šálom Hajduku okolo krku nadchol Spliťanov

NETKY.SK • 8 Jún 2015, 10:59 • 2 min
Messi so šálom Hajduku okolo krku nadchol Spliťanov

BERLÍN - Chorvátsky futbalový tím Hajduk Split sa v nedeľu na sociálnej mikroblogovacej sieti Twitter popýšil cenným úlovkom.

slovakia

left justify in out

Tentoraz však nešlo o nijakú posilu do kolektívu, hoci v srdci Dalmácie by ju privítali s otvorenou náručou. Na fotografii s klubovým šálom okolo krku sa totiž objavil jeden z najlepších hráčov súčasnosti Lionel Messi.


"Vďaka, Leo! Aj Messi je 'hajdukovac'," takto nadšene klub komentoval fotografiu, kde Argentínčan pózuje v priateľskom objatí s troma Spliťanmi. Nešlo však o náhodné stretnutie, prsty v ňom má zrejme jeden z priaznivcov Marko Bralič Keto, spolumajiteľ nočného klubu v Splite, ktorý je krstným otcom Messiho barcelonského spoluhráča Ivana Rakitiča. A na ďalšej snímke pózuje práve tento chorvátsky záložník spoločne s ďalším členom FC Barcelona Adrianom. Fotografie vznikli počas víkendovej návštevy Berlína, kde si Chorváti nenechali ujsť finále Ligy majstrov. Informácie zverejnil denník Slobodna Dalmacija.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies