Messi skóroval v Lige majstrov v 21 európskych mestách

NETKY.SK • 21 Február 2014, 13:09 • 2 min
Messi skóroval v Lige majstrov v 21 európskych mestách

BARCELONA - Barcelonský futbalový gólostroj Lionela Messiho delí už iba päť presných zásahov od vyrovnania rekordného nástrelu Španiela Raúla v Lige majstrov.

slovakia

left justify in out

Argentínčan sa v najprestížnejšej klubovej súťaži na starom kontinente dosiaľ 66-krát trafil do čierneho a podarilo sa mu to v dovedna 21 európskych mestách. Viac než polovicu gólov nastrieľal od roku 2005 "doma" v Barcelone (36), po trikrát sa presadil v Glasgowe, Prahe a Donecku. Dva góly strelil v Madride, Miláne, Moskve a Minsku, po jednom presnom zásahu pridal v Lisabone, Manchestri, Londýne, Paríži, Leverkusene, Lyone, Bazileji, Stuttgarte, Brémach, Kodani, Ríme, Aténach a Kyjeve.

Rekordér Raúl González Blanco sa v Lige majstrov presadil 71-krát v rokoch 1995 - 2011 v dresoch Realu Madrid a Schalke 04 Gelsenkirchen. Tretia priečka medzi strelcami s 59 gólmi patrí Portugalčanovi Cristianovi Ronaldovi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies