Messi si za zranenia môže sám

NETKY.SK • 18 November 2013, 16:46 • 2 min
Messi si za zranenia môže sám

BARCELONA - Podiel samotného Lionela Messiho na sérii zranení, ktoré brzdia kariéru hviezdneho argentínskeho futbalistu, je možno väčší, ako si on sám uvedomuje.

slovakia

left justify in out

Štvornásobný najlepší hráč planéty v službách FC Barcelona si momentálne lieči trhlinu v zadnom stehennom svale. Terapia by mala trvať približne do Vianoc. So zraneniami sa Messi trápi prakticky už od aprílového zápasu Ligy majstrov proti Parížu St. Germain. Rodák z Rosaria mal svalové problémy v tejto sezóne už skôr, nedohral pre ne augustové stretnutie s Atléticom Madrid a septembrový duel s Almeríou.

Kondičný tréner Fernando Signorini s Juhoameričanom pracoval a tvrdí, že Messi je ako "dieťa, ktoré sa nedokáže o seba postarať, pretože je zbláznené do futbalu." Podľa neho nebol stopercentne pripravený na návrat po predchádzajúcich patáliách. "Niekto by mu mal povedať, kde sú jeho hranice," dodal Signorini.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies