Messi sa vyrovnal legendárnemu Zarrovi i CR7

NETKY.SK • 16 Február 2015, 09:19 • 2 min
Messi sa vyrovnal legendárnemu Zarrovi i CR7

BARCELONA - Argentínsky futbalista Lionel Messi vyrovnal hetrikom v nedeľňajšom zápase proti Levante rekordy Telma Zarru i Cristiana Ronalda. Argentínska hviezda Kataláncov vo svojom 300. stretnutí v La Lige v kariére dosiahla 23. trojgólový duel, čím vyrovnala doterajší rekord Primera División Cristiana Ronalda. Vo všetkých španielskych súťažiach dal Messi už 31 hetrikov, čím sa dotiahol na lídra Zarru.

slovakia

left justify in out

Messi mal pomalší štart do sezóny, v poslednom čase je na neudržanie. V kalendárnom roku 2015 dal už štrnásť gólov. V nedeľu proti Levante sa dostal 105. asistenciou v La Lige aj pred doterajšieho držiteľa maxima Luísa Figa. Štatistiky prihrávok evidujú v Španielsku len posledných 25 rokov. 


Messi našiel v nedeľu v 17. min presnou prihrávkou za obranu Neymara, ktorý otvoril skóre. Potom už úradoval Argentínčan. Najskôr si poradil osamotený pred brankárom, potom skóroval do odkrytej časti bránky po akcii Pedra a napokon sa presadil aj z pokutového kopu. Gólovú bodku za zápasom dal Luis Suárez skvelými nožničkami. Barcelona vyhrala šiesty zápas v lige v rade a na vedúci Real Madrid stráca jeden bod. "Messi nám umožnil maximálne si vychutnať tento zápas," uviedol tréner Barcelony Luis Enrique a Neymar ho doplnil: "Messi je neuveriteľný, skvelý." 
Informácie zverejnili weby goal.com a ESPN. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies