Messi sa vrátil domov do Argentíny, prioritou je Copa America

NETKY.SK • 1 Jún 2011, 09:14 • 2 min
Messi sa vrátil domov do Argentíny, prioritou je Copa America

Messi sa vrátil domov do Argentíny, prioritou je Copa America

slovakia

left justify in out

img

Vyťažený futbalista Lionel Messi si splnil v tejto sezóne povinnosti na európskom kontinente a teraz sa vrátil do rodnej Argentíny, aby sa mohol koncentrovať na finálový turnaj Copa America. Majstrovstvá Južnej Ameriky sa uskutočnia v termíne od 1. do 24. júla v Argentíne, pričom domáci "albicelestes" majú najvyššie méty.
      Ofenzívny líder FC Barcelona, ktorý katalánskemu klubu výrazne pomohol k zisku španielskeho titulu, k triumfu v španielskom Superpohári a Lige majstrov, v utorok pricestoval do Buenos Aires. Messi bol mužom zápasu v sobotňajšom finále LM, v ktorom Barcelona zdolala Manchester United 3:1, no v drese Argentíny zostáva dlžný svojmu hviezdnemu renomé.
      "Najdôležitejšia pre nás je trofej z Copa America," povedal ľavonohý futbalový génius po prílete do hlavného mesta Argentíny. "Mám to šťastie, že som s Barcelonou vyhral všetko, vrátane individuálnych ocenení a mojim cieľom je teraz dosiahnuť úspech s argentínskou reprezentáciou."
      Argentína je dvojnásobným majstrom sveta z rokov 1978 a 1986, ale poslednú medzinárodnú trofej získala v roku 1993 na šampionáte Južnej Ameriky v Ekvádore.
Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona