Messi sa vrátil do argentínskej nominácie na náročný dvojzápas

NETKY.SK • 22 Október 2016, 07:57 • 2 min
Messi sa vrátil do argentínskej nominácie na náročný dvojzápas

BUENOS AIRES - Lionel Messi sa po zranení vrátil aj do nominácie argentínskej futbalovej reprezentácie, ktorá sa v juhoamerickej časti kvalifikácie MS 2018 najbližšie predstaví proti Brazílii a Kolumbii. Informáciu priniesla agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Messi sa od návratu do dresu FC Barcelona zaskvel v dvoch zápasoch štyrmi gólmi. Najskôr sa strelecky presadil pri triumfe 4:0 nad Deportivom La Coruňa v Primere Division, následne hetrikom zostrelil Manchester City pri rovnakom triumfe v stredajšom súboji Ligy majstrov. V národnom drese nehral od začiatku septembra, keď zariadil víťazstvo 1:0 nad Uruguajom.

 

Počas jeho absencie Argentína remizovala s Venezuelou aj Peru 2:2 a prekvapujúco prehrala doma s Paraguajom 0:1. V aktuálnej tabuľke juhoamerickej časti kvalifikácie MS 2018 jej patrí piata priečka, ktorá nezaručuje priamy postup na svetový šampionát.

 

Argentínčania sa najskôr v noci na 11. novembra predstavia v Belo Horizonte proti lídrovi z Brazílie, ktorá pod vedením nového trénera Titeho vyhrala uplynulé štyri eliminačné zápasy. Následne doma hostia štvrtú Kolumbiu.

 

Nominácia Argentíny na kvalifikačné duely proti Brazílii a Kolumbii:

brankári: Nahuel Guzman (Tigres), Sergio Romero (Manchester United), Geronimo Rulli (Real Sociedad)

obrancovia: Martin Demichelis (Espanyol Barcelona), Mateso Musacchio (Villarreal CF), Nicolas Otamendi (Manchester City), Ramiro Funes Mori (FC Everton), Gabriel Mercado, (FC Sevilla), Facundo Roncaglia (Celta Vigo), Emanuel Mas (San Lorenzo), Pablo Zabaleta, (Manchester City)

stredopoliari: Javier Mascherano (FC Barcelona), Guido Pizarro (Tigres), Lucas Biglia (Lazio Rím), Ever Banega (Inter Miláno), Enzo Perez (Valencia CF), Nicolas Gaitan (Atletico Madrid), Angel Di Maria (Paríž Saint-Germain), Julio Buffarini (Sao Paulo), Marcos Acuna (Racing Club)

útočníci: Angel Correa (Atletico Madrid), Lionel Messi (FC Barcelona), Gonzalo Higuain, Paulo Dybala (obaja Juventus Turín), Sergio Aguero (Manchester City), Lucas Pratto (Atletico Mineiro)

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies