Messi sa vrátil a skóroval po troch dotykoch s loptou

NETKY.SK • 16 Október 2016, 13:14 • 2 min
Messi sa vrátil a skóroval po troch dotykoch s loptou

BARCELONA - Tri dotky s loptou stačili Lionelovi Messimu, aby skóroval pri svojom návrate do súťažného zápasu po vyše trojtýždňovej pauze zavinenej zranenými slabinami.

slovakia

left justify in out

Skvelý Argentínčan sa na trávniku v súboji FC Barcelona - Deportivo La Coruňa objavil až v 55. min, ale už o tri minúty neskôr pečatil na konečných 4:0 pre obhajcu majstrovského titulu. Messi profitoval z krásnej kolmice Neymara, ktorou vystavil do úlohy štatistov troch hráčov súpera. Majstrovstvo 29-ročného Argentínčana sa prejavilo v tom, že si v pravý čas nabehol a bez prípravy ľavačkou skóroval. Stalo sa tak piatykrát v aktuálnej sezóne La Ligy. Messi sa objavil na súťažnom trávniku v Španielsku prvýkrát od 21. septembra, keď sa zranil v ligovom dueli proti Atléticu Madrid (1:1). Odvtedy vynechal tri stretnutia FCB: proti Sportingu Gijón (5:0), Borussii Mönchengladbach (2:1) a Celte Vigo (3:4). Hostia z La Corune v sobotu dohrávali bez vylúčeného Laureana Sanabriu, ktorý v 65. min trafil lakťom do tváre Neymara a musel predčasne pod sprchy. Ďalšie dva góly domácich strelil Rafinha, tretí pridal Luis Suárez, ktorý je spolu s Antoinem Griezmannom (Atlético) so 6 gólmi na čele poradia kanonierov La Ligy.

 

"Odohrali sme veľký zápas. Bola to dobrá príprava na Manchester City v Lige majstrov," uviedol tréner FC Barcelona Luis Enrique. Katalánci privítajú "citizens" v stredu 19. októbra a súboju dodá patričný náboj aj fakt, že hostí privedie na Camp Nou Pep Guardiola, ktorý prežil krásne časy svojej trénerskej kariéry práve s tímom FC Barcelona. "Ešte sme spolu nedebatovali, ale nemusíme sa baviť o tom, aký súper nás čaká. City je mužstvo, ktoré sa neustále zlepšuje a zároveň je to veľmi atraktívny rival," uznal Luis Enrique.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies