Messi sa poďakoval najnižšiemu hráčovi NBA za prejav úcty

NETKY.SK • 30 Júl 2013, 13:21 • 2 min
Messi sa poďakoval najnižšiemu hráčovi NBA za prejav úcty

BARCELONA - Kráľ svetového futbalu Lionel Messi sa na diaľku poďakoval najnižšiemu mužovi v basketbalovej NBA Natovi Robinsonovi, ktorý si vo svojom novom denverskom pôsobisku vybral dres s číslom desať na znak úcty k argentínskej hviezde, ktorá ho nosieva v FC Bacelona.

slovakia

left justify in out

"Hej, človeče, aké parádne prekvapenie vidieť ťa s číslom 10. Vitaj v kolektíve '10Team'. Želám ti len to najlepšie do nasledujúcej sezóny s Nuggets," uvádza Messiho oficiálny facebookový profil.

"Messi je najlepší drobec s desiatkou na drese na trávnikoch a mojou túžbou je stať sa najlepším drobcom s číslom desať na drese v NBA," uviedol 29-ročný rozohrávač s telesnou výškou len 175 cm. Robinson je spoločne s Isiahom Thomasom najnižší aktívny hráč v NBA, má však obdivuhodný výskok - z miesta až 110 cm, vďaka čomu sa stal až trikrát víťazom súťaže v smečovaní v rámci Zápasu hviezd. Najútlejším basketbalistom v histórii súťaže bol Tyrone Curtis "Muggsy" Bogues, ktorý meria iba 160 cm.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies