Messi sa ospravedlnil za zrušenie exhibičného duelu

NETKY.SK • 3 Júl 2013, 15:21 • 2 min
Messi sa ospravedlnil za zrušenie exhibičného duelu

LOS ANGELES - Štvornásobný najlepší futbalista na svete Lionel Messi sa ospravedlnil za zrušenie tretieho z troch benefičných stretnutí, ktoré mal absolvovať v sobotu 6. júla v americkom Los Angeles.

slovakia

left justify in out

Argentínska hviezda FC Barcelona absolvovala dva exhibičné zápasy pod názvom "Priatelia Lea Messiho proti výberu sveta" v kolumbijskom Medellíne a peruánskej Lime, ale organizátori nečakane zrušili tretie meranie síl v USA.

"Som sklamaný z oznámenia organizátorov charitatívneho duelu v Los Angeles. Skutočne som tam chcel byť a užiť si to, tak, ako v Peru a Kolumbii. Tento projekt vznikol pre fanúšikov, preto ma veľmi sklamalo rozhodnutie organizátorov. Všetkým, ktorí chceli prísť do LA na štadión Memorial Coliseum a podporiť toto podujatie, patrí veľká vďaka a objatie," uviedol Lionel Messi na svojom konte na sociálnej sieti Facebook.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies