Messi sa obhajoval proti dištancu za urážku rozhodcu

NETKY.SK • 4 Máj 2017, 13:40 • 2 min
Messi sa obhajoval proti dištancu za urážku rozhodcu

ZÜRICH - Odvolacia komisia Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) začala vo štvrtok riešiť podnet kapitána argentínskej futbalovej reprezentácie Lionela Messiho proti pozastaveniu činnosti na štyri zápasy za verbálnu urážku rozhodcu.

slovakia

left justify in out

Útočníka FC Barcelona potrestali za správanie počas víťazného zápasu v Buenos Aires proti Čile (1:0) v kvalifikácii o postup na MS 2018 do Ruska.

 

Messiho rozhnevala v závere stretnutia signalizácia asistenta rozhodcu, podľa ktorého fauloval súpera. Vzápätí začal rozhadzovať rukami a arbitrovi adresoval neslušné výrazy. Po dueli si s ním odmietol podať ruku. Okrem štvorzápasového dištancu, ktorého prvú časť si už odpykal v stretnutí v Bolívii (0:2), dostal aj pokutu 10-tisíc švajčiarskych frankov.

Messi nebol na pojednávaní osobne prítomný, vypovedal prostredníctvom videa. Výsledok odvolania by mal byť známy v priebehu najbližších týždňov. Ak by suspendácia zostala v platnosti, 29-ročný rodák z Rosaria vynechá aj duel v Uruguaji a domáce merania síl proti Venezuele a Peru, pričom k dispozícii by bol až na posledný zápas juhoamerického kvalifikačného cyklu v Ekvádore.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies