Messi sa lieči u talianskeho lekára

NETKY.SK • 24 Apríl 2015, 16:49 • 2 min
Messi sa lieči u talianskeho lekára

BARCELONA - Kariéru argentínskeho futbalistu Lionela Messiho okrem množstva úspechov a gólov lemujú aj problémy so zvracaním. Tento neduh sa 27-ročný útočník FC Barcelona aktuálne snaží riešiť návštevami u talianskeho lekára Giuliana Posera v mestečku Sacile. Podľa periodika Gazzetta dello Sport ho navštívil už trikrát, zatiaľ naposledy vo štvrtok 23. apríla. Messi sa tam vybral na odporúčania krajana Martina Demichelisa, ktorému tento športový lekár v minulosti pomohol.

slovakia

left justify in out

"Lionel sa u mňa liečil, ale z profesionálnych dôvodov nemôžem prezradiť, o čo presne išlo. Za 20 rokov mojimi dverami prešlo mnoho športovcov vrátane futbalistov, cyklistov či zjazdárov,“ povedal taliansky lekár Poser pre Gazzettu. Medzi jeho klientov v minulosti patrili aj nemecký reprezentant Oliver Bierhoff (vtedy pôsobil vo farbách Udinese), hráč Villarrealu Luciano Vietto, či súčasný tréner argentínskej reprezentácie a bývalý kouč FC Barcelona Gerardo Martino. "S Martinom sme dobrí priatelia. Aj to dokazuje, že prípad Messi má aj v tomto smere argentínske korene,“ dodal Poser.

 

Messiho problémy so zvracaním nie sú ničím novým. Počas kariéry v klubovom či reprezentačnom drese ho kamery neraz usvedčili zo zvracania priamo počas zápasu či tréningov. Väčšinou sa potom napije vody a problém načas pominie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies