Messi sa dohodol s FC Barcelona na vylepšenej zmluve do júna 2018

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 14:04 • 2 min
Messi sa dohodol s FC Barcelona na vylepšenej zmluve do júna 2018

BARCELONA - Argentínsky futbalový útočník Lionel Messi sa dohodol s jeho zamestnávateľom FC Barcelona na novom kontrakte. Informovala agentúra Reuters, podľa ktorej správu potvrdil klub na oficiálnom webe.

slovakia

left justify in out

Štvornásobný najlepší futbalista sveta podľa FIFA bude mať v novej zmluve, ktorá s okamžitou platnosťou nahradí terajší kontrakt, zvýšený plat. Platiť bude do júna 2018. "Barca" nezverejnila ďalšie podrobnosti.
     

Španielske médiá špekulovali už dlhší čas, že 26-ročný Messi predĺži s Kataláncami až do roku 2019 a finančne si prilepší až o 20 miliónov eur na rok. Vraj má za splnenie výkonnostných bonusov dostať aj ďalších 5 miliónov eur. Tieto informácie ale klub oficiálnou cestou nepotvrdil. S najväčšou pravdepodobnosťou ale nové podmienky Messiho zmluvy z neho urobia jedného z najlepšie platených hráčov sveta.
     

"FC Barcelona sa dohodla na podmienkach upravenej zmluvy s Leom Messim. K podpisu príde v nasledujúcich dňoch," uviedla "Barca".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies