Messi reagoval podráždene na striedanie v dueli so San Sebastianom

NETKY.SK • 25 September 2013, 14:37 • 2 min
Messi reagoval podráždene na striedanie v dueli so San Sebastianom

BARCELON - Nazlosteným pohľadom reagoval v utorok večer argentínsky futbalista v službách FC Barcelona Lionel Messi na svoje vystriedanie v závere ligového duelu proti Realu Sociedad San Sebastian.

slovakia

left justify in out

Katalánci bez problémov kontrolovali výhru 4:1, desať minút pred koncom ale Messi odchádzal z ihriska s kyslou tvárou a na trénera Gerarda Martina sa ani nepozrel.

"Nikto nechce byť vystriedaný," komentoval v stredu Messi situáciu na svojom facebookovom profile. "Ale musíme to akceptovať, pretože je to prospešné pre tím." Zároveň energicky poprel informáciu madridského denníka AS, že smerom k Martinovi urobil pohŕdavé gesto. "To je lož," zdôraznil produktívny útočník.

Kouč Martino trvá na tom, že nasadzovanie hráčov je iba v jeho kompetencii. "Messi chce vždy hrať až do záverečného hvizdu, ale mojou povinnosťou je šetriť ho," vysvetlil kormidelník katalánskeho veľkoklubu, ktorý je aj po šiestich kolách najvyššej súťaže bez straty bodu na čele tabuľky bok po boku s Atleticom Madrid.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona