Messi proti Venezuele nastúpi, Dudamel: Nevzdávame sa

NETKY.SK • 18 Jún 2016, 09:46 • 2 min
Messi proti Venezuele nastúpi, Dudamel: Nevzdávame sa

NEW YORK - Argentínska futbalová reprezentácia nastúpi na štvrťfinálový duel Copa America proti Venezuele v zostave aj so svojou najväčšou hviezdou Lionelom Messim.

slovakia

left justify in out

Ofenzívny klenot mužstva trénera Gerarda Martina si doliečil zranenie chrbta, pre ktoré na kontinentálnom šampionáte v USA neodohral ani jeden celý duel.

 

V úvodnom vystúpení Argentíny proti Čile nehral vôbec, proti Paname nastúpil na pol hodinu - a zaznamenal hetrik - a do súboja s Bolíviou naskočil ako striedajúci hráč. "Jeho zdravotný stav sa zlepšil. Je pripravený hrať od začiatku, ale o tom, či sa tak stane, rozhodneme až tesne pred zápasom. Každopádne nás teší, že je zdravý," uviedol Martino.

 

Správy o Messiho štarte nijako nerozhádzali kouča Venezuely Rafaela Dudamela. "Šance na postup budú závisieť od nášho výkonu. Ak by som nemal vieru vo víťazstvo nášho tímu, išiel by som radšej do Disneylandu. Nič nevzdávame, o postup sa popasujeme zo všetkých síl," sľúbil Dudamel.

 

Štvrťfinálový duel Argentína - Venezuela je na programe v noci na nedeľu v Bostone. Víťaz sa v boji o finále stretne s domácim výberom USA.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies