Messi prekonal španielsky rekord v počte hetrikov

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 08:54 • 2 min
Messi prekonal španielsky rekord v počte hetrikov

BARCELONA - Futbalista FC Barcelona Lionel Messi prekonal španielsky rekord v počte trojgólových zápasov vo všetkých súťažiach.

slovakia

left justify in out

V nedeľu sa na vysokej výhre 6:1 nad Rayom Vallecano podieľal už 32. hetrikom v kariére v seniorskom tíme Barcelony, čím o jeden prekonal doterajší rekord Telma Zarru. Messi je s 24. trojgólovými stretnutiami tiež rekordérom La Ligy, o jeden menej má na svojom konte Cristiano Ronaldo.


Barcelona sa v nedeľu dostala na prvé miesto tabuľky prvýkrát po vyše štyroch mesiacoch, keďže Real Madrid v sobotu zaváhal v Bilbau. Naposledy bola prvá po deviatom kole. Katalánci hrali bez vykartovaného Neymara, ale na ich hre to nebolo vidieť. Okrem Messiho sa dvakrát presadil Luis Suárez, ktorý dal v posledných štyroch súbojoch šesť gólov, a jeden presný zásah pridal stopér Gerard Piqué. Messimu na hetrik stačil úsek medzi 56. až 68. minútou. V tejto sezóne má na svojom konte už 41 gólov v 38 stretnutiach, hranicu 40 presných zásahov prekonal v šiestom ročníku v rade.

 

"Sústreďujeme sa na naše výkony. V konečnom dôsledku len jeden tím vyhrá ligu, len jeden pohár a len jeden Ligu majstrov. Budeme sa naďalej poctivo pripravovať, aby sme boli úspešní, keďže vieme, že súperi majú rovnaké ciele," uviedol tréner Barcelony Luis Enrique.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies