Messi po piatich rokoch pustil k jedenástke spoluhráča

NETKY.SK • 13 Február 2015, 11:21 • 2 min
Messi po piatich rokoch pustil k jedenástke spoluhráča

BARCELONA - Argentínsky futbalista Lionel Messi prvýkrát po piatich rokoch prenechal v zápase zahrávanie pokutového kopu v drese FC Barcelona niektorému zo spoluhráčov.

slovakia

left justify in out

V stredajšom prvom stretnutí semifinále španielskeho Kráľovského pohára s Villarrealom (3:1) pustil v 70. min k exekúcii po porade Neymara, Brazílčan však svoj pokus proti Sergiovi Asenkovi nepremenil. "Zvyčajne kope penalty Leo, Neymar je druhý na zozname. Rozhodnutie je však na samotných hráčoch. Asi sa dohodli na ihrisku," uviedol tréner FC Barcelona Luis Enrique.

 

Messi naposledy v zápase Barcelony nestrieľal jedenástku v čase, keď bol na ihrisku, ešte 21. decembra 2010 proti Zaragoze v lige. Vtedy mal na svojom konte už hetrik a prenechal možnosť skórovať Zlatanovi Ibrahimovičovi, ktorý stanovil na konečných 4:2. Informácie zverejnil web Sportseeda.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies