Messi o favoritoch: Nemci, Brazília, Španielsko, Francúzsko a my!

NETKY.SK • 23 November 2013, 12:32 • 2 min
Messi o favoritoch: Nemci, Brazília, Španielsko, Francúzsko a my!

BUENOS AIRES - Najväčšiu šancu na zisk titulu na finálovom turnaji MS 2014 majú podľa Lionela Messiho okrem domácej Brazílie aj futbalisti Španielska, Nemecka, Francúzska a Argentíny. Informovala o tom agentúra Sinchua.

slovakia

left justify in out

Messi tento týždeň získal po tretí raz Zlatú kopačku určenú pre najlepšieho kanoniera v európskych futbalových súťažiach a vyhrať svetový šampionát je jeho ďalším snom. "Nemecko, Brazília, Francúzsko, Španielsko a samozrejme tiež treba s nami počítať," odpovedal krídelník FC Barcelona počas rozhovoru pre španielsku rozhlasovú stanicu La Metro na otázku o favoritoch šampionátu.

Messi momentálne bojuje so svalovým zranením, ktoré si privodil 10. novembra v stretnutí s Realom Betis Sevilla. V súčasnosti sa podrobuje rehabilitácii v Európe a Argentíne, pričom dúfa, že v januári bude už opäť vo forme a kondícii.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies