Messi nedostal 3,5 milióna eur za návštevu, bráni sa Gabon

NETKY.SK • 22 Júl 2015, 11:55 • 2 min
Messi nedostal 3,5 milióna eur za návštevu, bráni sa Gabon

LIBREVILLE - Africký Gabon dôrazne odmieta zistenia francúzskeho magazínu France Football, že dvojdňová návšteva argentínskeho futbalistu Lionela Messiho vyšla západoafrickú krajinu na 3,5 milióna eur.

slovakia

left justify in out

"Prijal pozvanie prezidenta Aliho Bonga. Gabonská republika popiera, že by Lionelovi Messimu, ktorý krajinu navštívil 17. a 18. júla, zaplatila alebo sľúbila akúkoľvek finančnú čiastku," uvádza sa v komuniké gabonského veľvyslanectva.

 

Útočník FC Barcelona zavítal aj do mesta Port-Gentil, kde pomáhal položiť jeden zo základných stavebných kameňov nového štadióna s kapacitou 40-tisíc miest pre Africký pohár národov 2017. "Keď som pred pár rokmi navštívil Barcelonu, stretol som sa tam s Messim a vtedy mi povedal, že ma raz navštívi v Libreville. Bol to sľub, ktorý mi dal, a keďže ide o čestného muža, dodržal ho," vyhlásil podľa britského denníka The Guardian kontroverzný prezident Gabonu Ali Bongo, ktorého doma obvinili z volebných podvodov a porušovania ľudských práv.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies