Messi nechýba v nominácii Argentíny na americké turné

NETKY.SK • 18 August 2015, 09:59 • 2 min
Messi nechýba v nominácii Argentíny na americké turné

BUENOS AIRES - Tréner argentínskej futbalovej reprezentácie Gerardo Martino nominoval na turné v USA aj útočníka Lionela Messiho. Vyvrátil tak špekulácie, že dopraje opore FC Barcelona voľno.

slovakia

left justify in out

Argentína sa stretne 4. septembra v Houstone v prípravnom meraní síl s Bolíviou, o štyri dni v Dallase odohrá finalista MS 2014 ďalší prípravný súboj s Mexikom. Informovala agentúra Reuters.

 

Pre argentínsky tím poslúži turné v USA ako príprava na ostrý štart kvalifikácie MS 2018. Messi a spol. odštartujú boje o šampionát v Rusku domácim zápasom s Ekvádorom (5. októbra).

 

Nominácia argentínskej reprezentácie na prípravné zápasy s Bolíviou (4. septembra) a Mexikom (8. septembra):

brankári: Sergio Romero (Manchester United), Nahuel Guzman (UANL Tigres), Agustin Marchesin (Santos Laguna)

obrancovia: Facundo Roncaglia (FC Janov), Pablo Zabaleta, Martin Demichelis (obaja Manchester City), Ezequiel Garay (Zenit Petrohrad), Nicolas Otamendi (Valencia FC), Marcos Rojo (Manchester United), Milton Casco (Newell's Old Boys), Ramiro Funes Mori (River Plate)

stredopoliari: Javier Mascherano (FC Barcelona), Lucas Biglia (Lazio Rím), Ever Banega (FC Sevilla), Roberto Pereyra (Juventus Turín), Fernando Gago (Boca Juniors), Angel Di Maria, Javier Pastore (obaja Paríž St. Germain), Erik Lamela (Tottenham Hotspur)

útočníci: Lionel Messi (FC Barcelona), Carlos Tevez (Boca Juniors), Gonzalo Higuain (SSC Neapol), Sergio Agüero (Manchester City), Ezequiel Lavezzi (Paríž St. Germain)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona