Messi naznačil, že by raz mohol opustiť FC Barcelona

NETKY.SK • 18 November 2014, 17:19 • 2 min
Messi naznačil, že by raz mohol opustiť FC Barcelona

BARCELONA - Argentínsky futbalista Lionel Messi naznačil, že by v budúcnosti mohol opustiť jeho klub FC Barcelona. S odvolaním sa na interview v periodiku Ole o tom informovala v utorok agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Kapitán úradujúcich vicemajstrov sveta povedal, že "veci sa vo futbale môžu veľa meniť". Dvadsaťsedemročný Messi prišiel do Katalánska vo veku 13 rokov. V poslednej dobe ho trápia problémy s daňovými úradmi v Španielsku. V rozhovore ale povedal, že momentálne sa sústreďuje iba na prítomnosť a hodlá s Barcelonou vyhrať ešte veľa titulov. "Už som to povedal veľakrát, ak by to bolo na mne zostal by som tu navždy. Ale veci často nejdú podľa predstáv. A špeciálne vo futbale, kde sa toho deje veľa a rýchlo," uviedol Messi.
     

Štvornásobný najlepší hráč sveta podľa FIFA iba nedávno vyrovnal doterajší rekord v počte strelených gólov v Lige majstrov, resp. Európskom pohári majstrov. Ten doposiaľ držal bývalý útočník Realu Madrid a Schalke 04 Raul Gonzalez, ktorý zaznamenal 71 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies