Messi nastúpil ako náhradník a rozhodol

NETKY.SK • 13 September 2015, 11:55 • 2 min
Messi nastúpil ako náhradník a rozhodol

MADRID - Futbalisti FC Barcelona si po výhre v sobotňajšom šlágri 3. kola Primera Division na pôde Atletica Madrid udržali vedenie v tabuľke. Rozhodol o tom Lionel Messi, ktorý do zápasu naskočil po hodine hry ako náhradník a v 77. minúte strelil víťazný gól.

slovakia

left justify in out

Argentínsky útočník cez týždeň veľa netrénoval, okrem reprezentačných povinností bol aj pri pôrode svojho druhého dieťaťa, syna Matea. V sobotu začal na lavičke. "Tak sme sa dohodli pred zápasom. S Leom sme nechceli nič riskovať, nemal veľa tréningov za sebou" citovala agentúra dpa trénera Kataláncov Luisa Enriqueho.

 

V zápase sa skóre menilo po prestávke. Na vedúci gól Torresa odpovedal efektným priamym kopom Neymar a vyrovnal na 1:1. Víťazný gól strelil Messi po Suarezovej akcii. "Som rád, že niektorí hráči ušetrili sily. Čaká nás náročný program, potrebujeme byť fit," dodal Luis Enrique.

 

Domáci kouč Diego Simeone lamentoval nad prvým polčasom. "V úvode sme boli lepší, mali aj šance, ale chýbali góly. Potom sme to zlomili, ale súper na nás vyrukoval s veľkým tlakom. Ten sme neustáli," vyjadril sa Argentínčan, ktorého zverenci utrpeli prvú prehru v ligovej sezóne.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies