Messi napísal predslov do knihy o Ginóbilim

NETKY.SK • 28 November 2013, 14:12 • 2 min
Messi napísal predslov do knihy o Ginóbilim

BAHÍA BLANCA - Korunovanému kráľovi svetových futbalových trávnikov Lionelovi Messimu sa dostalo veľkej pocty, aby svojou troškou prispel do knihy o krajanovi a najlepšom argentínskom basketbalistovi všetkých čias Emanuelovi Ginóbilim.

slovakia

left justify in out

Kanonier FC Barcelona napísal predslov do publikácie "El Seňor de los talentos" z pera novinára Juliána Moza zo športového denníka Olé. "Manu je bohom v argentínskom športe," vysvetlil Mozo. Publikácia začne zaplavovať knižné pulty v krajine 6. decembra, má 10 kapitol a celkovo 176 strán. Nejde o autobiografiu. Jej obal upozorňuje, že prológ je z Messiho pera.

Tridsaťšesťročný ľavoruký strieľajúci rozohrávač Emanuel Ginóbili je dvanástu sezóny verný výlučne farbám San Antonia. Argentínsky žolík z lavičky je jediný aktívny basketbalista na svete, ktorý má na konte titul šampióna NBA (2003, 2005, 2007), zlato z olympijských hier (Atény 2004) a prvenstvo v Eurolige (2001 s talianskym tímom Kinder Bologna).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies