Messi môže po sezóne odísť z Barcelony, má to zakotvené v zmluve

NETKY.SK • 7 September 2019, 12:03 • 2 min
Messi môže po sezóne odísť z Barcelony, má to zakotvené v zmluve

BARCELONA - Päťnásobný najlepší futbalista sveta Lionel Messi má v zmluve zakotvenú klauzulu, ktorá mu umožní opustiť Barcelonu už na konci tejto sezóny.

slovakia

left justify in out

Odísť bude môcť dokonca zadarmo, hoci má kontrakt až do roku 2021. Informáciu potvrdil prezident klubu Josep Maria Bartomeu, podľa ktorého však nie je žiadny dôvod na paniku.

 

"Lionel Messi má v zmluve klauzulu, ktorá mu umožňuje z klubu po sezóne odísť. Tú istú možnosť mali vo svojej poslednej zmluve zahrnutú aj Xavi, Carles Puyol, či Andres Iniesta. Sú to všetko hráči, ktorí si za svoj prínos pre klub túto voľnosť zaslúžia. Nerobíme si však žiadne starosti. Chceme, aby Messi dodržal zmluvu, ktorú má s klubom do roku 2021 a zostal s nami aj po nej," povedal Bartomeu.

 

Tridsaťdvaročný Argentínčan momentálne laboruje so zranením lýtkového svalu. V úvodných troch dueloch v jeho neprítomnosti dokázala Barcelona pozbierať len štyri body.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona