Messi mohol do konca mája Barcelonu opustiť, rozhodol sa však ostať

NETKY.SK • 2 Jún 2020, 16:53 • 2 min
Messi mohol do konca mája Barcelonu opustiť, rozhodol sa však ostať

Aj v sezóne 2020/2021 bude argentínsky futbalový virtuóz Lionel Messi súčasťou španielskeho veľkoklubu FC Barcelona. Tridsaťdvaročný rodák z Rosaria si totiž neuplatnil klauzulu vo svojej zmluve, ktorá mu umožňovala do 31. mája požiadať o prestup do iného mužstva.

slovakia

left justify in out

Barca by nič nedostala

Ak by sa tak stalo, Messi by od Kataláncov odchádzal bez nároku na odstupné. Aktuálny kontrakt FC Barcelona s argentínskym útočníkom znie do leta 2021. Informáciu priniesol portál goal.com.

 

Len špekulácie
Špekulácie o možnom odchode Messiho z FC Barcelona sú prakticky na dennom poriadku. V ostatnom čase sa spomínal najmä taliansky Inter Miláno, Argentínčan však o prípadnom odchode nikdy nahlas nehovoril.

 

img

 

Odchovanec akadémie Barcelony 
Šesťnásobný víťaz Zlatej lopty určenej pre najlepšieho futbalistu planéty je súčasťou organizácie FC Barcelona od svojich trinástich rokov. Najprv pôsobil v akadémii La Masia, z ktorej sa prepracoval až na úplný vrchol. Debut v prvom tímu "blaugranas" absolvoval 16. novembra 2003 v prípravnom zápase proti FC Porto vo veku 16 rokov, 4 mesiace a 23 dní.

 

 

Vyjadenie vedenia klubu 
Vedenie FC Barcelona by rado videlo Messiho zabávať fanúšikov na štadióne Camp Nou aj v ďalších rokoch. "Naše prianie je, aby od nás nikdy neodišiel," hovoril nedávno prezident klubu Josep Maria Bartomeu.

 

 

"Rozhodnutie je len na ňom. Iba on sám má právo, aby sa rozhodol, kedy skončí s futbalom. Sme však presvedčení, že kariéru chce ukončiť v Barcelone. Veríme, že aj v ďalších pár rokoch bude Leo Messi náš líder. Bez debaty je stále mladý a silný. A nechýbajú mu ani ambície. Leo Messi bude za nás hrať počas nasledujúcich dvoch, troch, štyroch či piatich rokov. V tomto som bez obáv."


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies