Messi má šancu zasiahnuť do El Clásica

NETKY.SK • 10 November 2015, 14:20 • 2 min
Messi má šancu zasiahnuť do El Clásica

BARCELONA - Hviezda futbalovej Barcelony Lionel Messi je údajne na dobrej ceste uzdraviť sa pred prestížnym derby proti Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Povedal to prezident katalánskeho klubu Josep María Bartomeu, slávne El Clásico je na programe 21. novembra. Dvadsaťosemročný štvornásobný najlepší hráč planéty si zranil koleno koncom septembra v ligovom súboji s Las Palmas, podľa prognóz lekárov mal pauzovať dva mesiace.


Posledné informácie však hovoria, že rehabilitácia argentínskeho klenotu Barcelony prebieha veľmi dobre a už trénuje s loptou. "Dúfam, že bude môcť hrať, všetko ide podľa plánu. Snáď sa nám nezrania ostatní hráči počas asociačného termínu a proti najväčšiemu rivalovi budeme v plnej sile," cituje Bartomeua portál Sky Sports.


Barcelona vyhrala sedem z ostatných deviatich zápasov bez Messiho v zostave a vedie tabuľku domácej súťaže Primera División o tri body práve pred Realom. Pri absencii rodáka z Rosaria žiari najmä Brazílčan Neymar, ktorý sa spolu s Luisom Suárezom postaral o 17 ligových presných zásahov. "Messi nie je ani mimo hry, ani pripravený na sto percent hrať. Stále sa zotavuje a ide to dobre. Ešte máme dva týždne. Jedinou starosťou bolo, aby sa uzdravil. S ním sme neporovnateľne silnejší," uviedol tréner "blaugranas" Luis Enrique po nedeľňajšom súboji s Villarrealom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies