Messi je unavený z kritikov po MS

NETKY.SK • 12 September 2014, 07:51 • 2 min
Messi je unavený z kritikov po MS

BUENOS AIRES - Argentínsky futbalový klenot Lionel Messi je "trocha unavený" z kritiky, ktorá sa vzniesla na jeho osobu po tohtoročných majstrovstvách sveta v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok to v rozhovore pre Radio Güemes povedal Julio Ricardo Grondona, prezident argentínskeho klubu Arsenal de Sarandí. "Je to pravda, Leo je trocha unavený z kritikov a z toho, čo hovoria," povedal syn zosnulého niekdajšieho dlhoročného šéfa Argentínskej futbalovej asociácie (AFA) Julia Gordonu. Messi nehral za "albistelestes" v medzištátnom prípravnom dueli proti Nemecku, ktorý bol reprízou finále svetového šampionátu 2014. Argentínčania vrátili Nemcom prehru 0:1 a aj bez rodáka z Rosaria zvíťazili v Düsseldorfe 4:2. Grondona tiež poznamenal, že Messi chce nastupovať na dôležité reprezentačné stretnutia, no na žiadosť svojho klubového zamestnávateľa FC Barcelona trochu obmedzí svoje medzinárodné štarty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona