Messi je poctený záujmom PSG, myslí len na Barcelonu

NETKY.SK • 27 Január 2014, 13:29 • 2 min
Messi je poctený záujmom PSG, myslí len na Barcelonu

BARCELONA - Pre Lionela Messiho z FC Barcelona je cťou, že sa o neho zaujíma úradujúci francúzsky futbalový šampión Paríž Saint-Germain. Pre denník L'Equipe to povedal otec a zároveň agent štvornásobného najlepšieho hráča planéty Jorge Messi.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročného rodáka z argentínskeho Rosaria teší interes ambiciózneho klubu z metropoly Francúzska, podľa jeho otca však ide len o špekulácie a na Camp Nou jeho syn zotrvá minimálne do naplnenia súčasného kontraktu, ktorého platnosť vyprší v roku 2018. "Počul som o tých špekuláciách a neviem, odkiaľ prišli. Lionel je hráčom Barcelony, kde má platnú zmluvu ešte na niekoľko rokov. Je cťou, že o ňom rozmýšľajú v Paríži. Chcem však zopakovať, že to momentálne nie je predmetom diskusie. Jedinou realitou je kontrakt s Barcelonou. Nechceme hovoriť o žiadnom tíme, ani o Paríži ani o žiadnom inom," cituje stránka sportsmole.co.uk Messiho vyjadrenie pre L'Equipe.

Lionel Messi odohral v tejto sezóne najvyššej španielskej súťaže Primera División 14 stretnutí s bilanciou osem gólov. V národnom pohári pridal tri štarty, v ktorých sa strelecky presadil štyrikrát. V Lige majstrov skóroval šesťkrát v troch stretnutiach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona