Messi dostal bicykel od tímu Sky

NETKY.SK • 12 November 2015, 12:44 • 2 min
Messi dostal bicykel od tímu Sky

BARCELONA - Futbalová hviezda FC Barcelona Lionel Messi je známym fanúšikom cyklistiky a tento týždeň dostal darček v podobe nového bicykla a dresu od profesionálneho tímu Sky.

slovakia

left justify in out

Model Dogma F8 od firmy Pinarello, ktorý využíva aj úradujúci víťaz Tour de France Chris Froome, priniesli 28-ročnému Argentínčanovi do tréningového centra "blaugranas" šéf Sky Dave Brailsford a prezident talianskej spoločnosti Fausto Pinarello.

 



Štvornásobný najlepší futbalista sveta má na novom bicykli aj vlastné lakovanie, na hornom ráme, sedlovej trubke a vidlici má vyobrazenú prezývku a číslo dresu "Leo 10". Pri odovzdávaní bicykla boli aj Messiho spoluhráči Neymar, Dani Alves a Luis Suárez. Rodák z Rosaria sa však nemohol povoziť na svojom novom stroji, pretože laboruje so zraneným kolenom. Informoval server cyclingnews.com.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies