Messi chce, aby Higuaín hral na MS 2018

NETKY.SK • 7 December 2017, 12:03 • 2 min
Messi chce, aby Higuaín hral na MS 2018

BUENOS AIRES - Lionel Messi tvrdí, že Gonzalo Higuaín patrí do argentínskej reprezentácie a mal by sa objaviť v kádri pre MS 2018 v Rusku.

slovakia

left justify in out

Útočník Juventusu Turín Higuaín (29) prišiel o svoje miesto v reprezentačnej zostave v posledných dvoch zápasoch juhoamerickej kvalifikácie, nahradili ho vtedy Mauro Icardi a Dario Benedetto. V rozhovore pre lokálnu televíziu TyC Sports líder Argentíny aj FC Barcelona Messi zdôraznil a trénerovi Jorgemu Sampaolimu odkázal, že Higuaín je hráč základnej zostavy, ktorého Argentína potrebuje na svetovom šampionáte.

"Higuaín je jedným z najlepších futbalistov na svete v pozícii 9. Každý víkend to dokazuje v drese Juventusu Turín," uviedol Messi.

 

Higuaín absolvoval ako hráč základnej zostavy všetky tri finálové zápasy na veľkých podujatiach, ktoré Argentína prehrala v ostatných troch rokoch - na MS 2014 v Brazílii ako aj na Copa América 2015 a 2016.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies