Messi ako najlepší hráč sveta odkázal: Stále sa môžem zlepšiť

NETKY.SK • 18 Júl 2012, 21:30 • 2 min
Messi ako najlepší hráč sveta odkázal: Stále sa môžem zlepšiť

Messi ako najlepší hráč sveta odkázal Stále sa môžem zlepšiť - Futbal BARCELONA - Trojnásobný svetový Hráč roka, Lionel Messi, odkázal mrazivé varovanie pre obrancov Stále sa môžem zlepšiť. Útočník Barcelony v uplynulej sezóne strelil neuveriteľných 73 gó

slovakia

left justify in out

imgBARCELONA - Trojnásobný svetový Hráč roka, Lionel Messi, odkázal mrazivé varovanie pre obrancov: Stále sa môžem zlepšiť.

Útočník Barcelony v uplynulej sezóne strelil neuveriteľných 73 gólov a pomohol tým svojmu tímu k zisku dvoch trofejí. Celkový počet trofejí sa za štvorročnej trénerskej éry Pepa Guardiolu uzatvoril na čísle 14.

Barca však v uplynulej sezóne vyšla naprázdno v La Lige aj Lige majstrov a Messi sa nevie dočkať toho, aby dopomohol k týmto trofejam pod novým trénerom, Tito Vilanovom.

"Nesnažím sa prekonať svoj rekord v strelených góloch, to nie je mojím cieľom," povedal Messi. "Chcem sa ďalej vyvíjať ako hráč a dať viac tímu. Dúfam, že ešte stále mám priestor na ďalšie zlepšenie. Mojím cieľom je vyhrať viac titulov."

V minulej sezóne zabránili Barce v zisku týchto trofejí Real Madrid a Chelsea, keďže tím Josého Mourinha získal titul v La Lige a Chelsea ich vyradila v semifinále Ligy majstrov.

"Dúfam, že sa nám podarí vyhrať tieto trofeje znova," dodal. "Vieme, že to bude veľmi ťažké, ale mňa ešte stále mrzí vyradenie v semifinále LM proti Chelsea a penalta, ktorú som nepremenil a ligová prehra s Madridom na Nou Campe."

Vilanova bol počas celých štyroch rokov Guardiolovým asistentom a v nadchádzajúcej sezóne bude mať šancu dokázať, že je schopný viesť tento tím. Messi mu vyjadril svoju podporu, keďže s ním pracoval už v mládežníckej akadémii pred desiatimi rokmi.

"Tito mi veľmi pomohol zlepšiť sa, keď som bol ešte mladší," povedal. "Nikdy by som nepovedal, že sa s ním opäť stretnem v prvej lige, ale som veľmi rád, že je tu. Tím je veľmi dobre zohratí a každý vie, čo má robiť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona