Messi a spol. prileteli do Brazílie: Vítali ich nadšení fanúšikovia

NETKY.SK • 10 Jún 2014, 10:11 • 2 min
Messi a spol. prileteli do Brazílie: Vítali ich nadšení fanúšikovia

BELO HORIZONTE - Do dejiska svetového šampionátu prileteli tri dni pred jeho štartom ďalšie futbalové výpravy, medzi nimi i hráči dvojnásobných majstrov sveta Argentíny a Uruguaju.

slovakia

left justify in out

Argentínčania prileteli do brazílskeho Belo Horizonte lietadlom, na ktorého trupe sa vynímali obrovské podobizne hviezd Lionela Messiho, Sergia Aguera a Gonzala Higuaina ako i nápis "Vamos Argentina!" (Do toho, Argentína!). Vo vstupnej hale čakalo na Messiho a spol. asi 250 lovcov autogramov a novinárov, pričom nadšení fanúšikovia privítali mužstvo hlasitým povzbudzovaním. "Albicelestes" sa následne autobusom presunuli do 27 km vzdialeného tréningového komplexu Vespasiano, kde sa budú pripravovať na úvodný duel na MS v nedeľu proti Bosne a Hercegovine na Maracane v Rio de Janeiru. V F-skupine sa stretnú ešte s Iránom a Nigériou. Informovala o tom agentúra dpa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies