Messi a spol. ignorovali tlačovky, FIFA naparila Argentíne pokutu

NETKY.SK • 11 Júl 2014, 08:41 • 2 min
Messi a spol. ignorovali tlačovky, FIFA naparila Argentíne pokutu

RIO DE JANEIRO - Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) potrestala Argentínsku futbalovú asociáciu (AFA) pokutou 300-tisíc švajčiarskych frankov (približne 247-tisíc eur) za to, že Juhoameričania počas MS v Brazílii niekoľkokrát nepriniesli hráčov na predzápasové tlačové konferencie.

slovakia

left justify in out

Disciplinárna komisia FIFA vo štvrtok uviedla, že argentínska výprava porušila mediálne a marketingové pravidlá. Tie prikazujú každému tímu, aby sa na predzápasovej tlačovej konferencii predstavil spolu s trénerom minimálne jeden hráč. Argentína toto nariadenie ignorovala, pri posledných štyroch tlačovkách bol novinárom k dispozícii zakaždým iba hlavný kouč Alejandro Sabella.
      

Podľa FIFA je zámerom týchto pravidiel, aby novinári a najmä fanúšikovia mali možnosť sledovať prípravy tímov počas MS. Messi a spol. sa na šampionáte v Brazílii prebojovali až do finále, kde sa v nedeľu o 21.00 SELČ stretnú s Nemeckom. Informáciu priniesla agentúra AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies