Messi a Agüero pre zranenia nehrali: Argentína aj tak zdolala Taliansko

NETKY.SK • 24 Marec 2018, 10:35 • 2 min
Messi a Agüero pre zranenia nehrali: Argentína aj tak zdolala Taliansko

MANCHESTER - Argentínski futbalisti bez dvoch svojich klenotov Lionela Messiho a Sergia Agüera nastúpili v piatkovej príprave v Manchestri proti Talianom a aj tak zvíťazili 2:0.

slovakia

left justify in out

Argentínske góly na Etihad Stadium do siete 40-ročného Gianluigiho Buffona (rozmyslel si to s koncom reprezentačnej kariéry) strelili v záverečnej štvrťhodinke stredopoliari Ever Banega a Manuel Lanzini. A to ešte v závere prvého polčasu Buffon zneškodnil veľkú šancu Gonzala Higuaína.

Dôvodom absencie Messiho boli svalové problémy, ktoré by však nemali byť zásadnejšieho charakteru. "Mám už istý čas problémy s priťahovačom. Aj na ostatnom tréningu som cítil, že ma to bolí, tak sme sa rozhodli nehrať za každú cenu," vysvetlil Lionel Messi pre TyC Sports. Jeden z dvojice dlhodobo najlepších futbalistov na svete dodal, že do začiatku majstrovstiev sveta zostáva ešte dosť času. "Áno, chcel som hrať, ale nemusel. Najbližšie však proti Španielom by som už chcel nastúpiť," doplnil ofenzívny ťahúň FC Barcelona.

Ďalší hviezdny divák v hľadisku Etihad Stadium bol Sergio Agüero, ktorý má problémy s kolenom. Podľa všetkého by útočník miestneho Manchestru City nemal nastúpiť ani najbližšie v Madride proti Španielom. To však Agüerovi nebránilo, aby s reprezentačnými spoluhráčmi niekoľko dní počas prípravy vo futbalovej akadémii Citizens. Plnohodnotne v tréningu sa však autor 30 gólov z tejto sezóny neobjavil. "Zatiaľ nemôže trénovať s ostatnými, dôvodom je jeho ľavé koleno," informovala Argentínska futbalová federácia na twitteri.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies