Meryl Streepová naštvala fanúšikov MMA

NETKY.SK • 17 Január 2017, 17:17 • 2 min
Meryl Streepová naštvala fanúšikov MMA

LOS ANGELES - Hollywoodska herečka Meryl Streepová pri preberaní ceny na Golden Globe za celoživotné dielo povedal niečo s čím si proti sebe poštvala celú húfu fanúšikov MMA.

slovakia

left justify in out

Popritom ako kritizovala migračnú politiku Donalda Trumpa povedala:

"Hollywood je plný cudzincov. Ak by sme ich všetkých vykopli zo štátov tak by sme sa museli pozerať iba na futbal a zmiešané bojové umenia a to nie je žiadne umenie."

 

 

Fanúšikovia jej vyjadrenie hneď aj okomentovali všade kde sa len dalo, a neboli to práve najmilšie komentáre.

Organizácia WSOF (World Series of Fighting) sa k jej slovám vyjadrila na Twitteri:

 

"So všetkou úctou #MerylStreep, možno že MMA nie je umenie ale ani "Nikdy nie je neskoro ( jej minuloročný film o starnúcej rockerke)" o umení nebolo."

 

Podľa reportérky UFC Megan Oliviovej je zaujímavé, že keď niekto vo svojom príhovore hovorí o tom, že diskriminácia je zlá no hneď na to diskriminuje komunitu tvrdo pracujúcich a vycvičených ľudí. Poslala jej link na význam slova "umenie" a poprosila Streepovú aby nebola taká úzkostlivá a aby nemala predsudky voči "mimoriadne všestrannej" skupine ľudí.

 

Scott Coker prezident Bellatoru FC ju zasa elegantne pozval na galavečer Bellator 170, aby potom mohla zmeniť svoj názor:

"Meryl!

 

Celý život som bol fanúšikom vašej pracovitosti, a popritom sa celý život venujem bojovým umeniam a promujem a aj propagujem zmiešané bojové umenia na celom svete.

 

Tento šport oslavuje zápasníkov a zápasníčky z celého sveta, ktorí neúnavne rozvíjajú svoje povolanie a áno svoje umenie. Prichádzajú z rôznych krajín, s rôznym zázemím a mi v Bellatore si vážime ich schopnosti a podporujeme ich.

 

Buďte mojím hosťom 21. januára v LA Forum kde sa predvedú zápasníci z celého sveta na svetovej úrovni, uvidíte že MMA je naozaj umenie.

Scott Coker

Prezident Bellator FC"

 

Tak sme zvedaví ako sa Streepová vyjadrí, a či zmení svoj názor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies