Mertiňák pre lakeť zostáva mimo diania, hrozí mu operácia

NETKY.SK • 28 Október 2014, 14:38 • 2 min
Mertiňák pre lakeť zostáva mimo diania, hrozí mu operácia

BRATISLAVA - Slovenský deblový špecialista Michal Mertiňák je viac ako dva mesiace mimo tenisového diania a zostane to v platnosti minimálne do konca roka.

slovakia

left justify in out

"Tenisový lakeť... Už mesiac netrénujem. Nemôžem ani len zdvihnúť pohár. Mám to presilené, injekcie už nezaberajú a hrozí mi operácia. Vnímam ju ako poslednú možnosť, ak žiadna konzervatívna liečba nezaberie," povedal pre agentúru SITA 35-ročný rodák z Považskej Bystrice. 

 

Niekdajší 12. muž svetového rebríčka ATP vo štvorhre Mertiňák (teraz 95. post) bol počas prázdninových mesiacov po boku Austrálčana Rameeza Junaida vo finále turnajov ATP World Tour 250 vo švajčiarskom Gstaade a ATP Challenger Tour v nemeckom Braunschweigu, absentuje od augustového challengeru v Prahe. V septembri odcestoval do Chicaga na daviscupový zápas s Američanmi, napokon však nemohol hrať pre problémy s chrbtom a uzlinami. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona