Merkury Market plánuje v Leviciach vytvoriť 32 pracovných miest

NETKY.SK • 28 Január 2011, 08:10 • 2 min
Merkury Market plánuje v Leviciach vytvoriť 32 pracovných miest

Merkury Market plánuje v Leviciach vytvoriť 32 pracovných miest

slovakia

left justify in out

img

Spoločnosť Merkury Market Slovakia, s.r.o., plánuje v Leviciach po uvedení výstavno-predajného centra do plnej prevádzky vytvoriť 32 stálych pracovných miest. Výstavba centra sa má realizovať v bývalom areáli Západoslovenskej energetiky.
      "Vzhľadom na dobrú dopravnú dostupnosť možno očakávať, že tieto pracovné miesta budú vhodné aj pre uchádzačov o zamestnanie zo širšieho okolia. Tak sa vytvoria predpoklady na zvýšenie zamestnanosti nielen v meste Levice, ale aj v okolitých obciach," uvádza sa v zámere, ktorý spoločnosť predložila na posúdenie vplyvov jej investície na životné prostredie (EIA).
      Cieľom predloženého projektu je výstavba a následná prevádzka výstavno-predajného centra, ktoré je zamerané najmä na predaj bytových zariadení, bytových doplnkov a tovaru pre stavebnú produkciu. Zastavaná plocha dosiahne 3660 m2, pričom stavba sa delí na časť výstavno-predajnú, skladovaciu, administratívno-sociálnu a na zariadenia nevyhnutnej technickej a technologickej infraštruktúry.
      Merkury Market Slovakia, s.r.o., Prešov vznikla v januári 2005. Predmetom jej činnosti je najmä veľko- a maloobchod s tovarom osobnej potreby a s potrebami pre domácnosť. Jediným spoločníkom je poľská firma Merkury Market, S.A. so sídlom v Krosne.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona