Merkelovej prišlo zle pri interview, ale potom ich zvládla celú sériu

NETKY.SK • 9 December 2014, 06:47 • 2 min
Merkelovej prišlo zle pri interview, ale potom ich zvládla celú sériu

KOLÍN - Nemecká kancelárka Angela Merkelová dostala v pondelok večer závrat a musela prerušiť televízne interview, ale neskôr ho dokončila a pokračovala v poskytovaní ďalších rozhovorov pre médiá. Informovala o tom tlačová agentúra Reuters s odvolaním sa na kancelárkinho hovorcu Steffena Seiberta.

slovakia

left justify in out

Merkelová bola uprostred interview s televíziou ZDF, ktoré bolo jedným zo série rozhovorov pred dnešným kongresom jej konzervatívnej strany Kresťanskodemokratická únia Nemecka (CDU), keď politička pocítila náhlu nevoľnosť a musela si urobiť prestávku.

 

"Kancelárka sa chvíľu necítila dobre - potom sa musela napiť a niečo si zajesť, ale neskôr už pokračovala v rozhovoroch," vysvetlil Seibert novinám Hannoversche Allgemeine Zeitung. Merkelová (60), ktorá vykonáva úrad kancelárky už desiaty rok, dokončila sériu interview a zúčastnila sa aj neskoršieho každoročného neformálneho spoločného stretnutia s médiami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona