Mercedes skončil v Dunajskom kanáli, vodič prišiel o život

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 18:33 • 2 min
Mercedes skončil v Dunajskom kanáli, vodič prišiel o život

VIEDEŇ - Plynulosť cestnej premávky vo Viedni dnes predpoludním výrazným spôsobom narušila netypická dopravná nehoda.

slovakia

left justify in out

Vodič Mercedesu tam zo zatiaľ neznámych príčin prudko zabrzdil, v dôsledku čoho do neho vrazila miešačka betónu. Náraz bol tak prudký, že Mercedes vymrštil až do vôd Dunajského kanálu, informovala tlačová agentúra APA.


Aj keď sa prakticky neodkladne začala záchranná akcia, vozidlo kvôli silnému prúdeniu objavili až po hodine, po šoférovi a prípadných ďalších členoch posádky sa naďalej neúspešne pátralo niekoľko hodín.


Hovorca hasičov však pre rakúsky verejnoprávny rozhlas ORF pripustil, že v daných podmienkach sa človek môže z vozidla dostať sám iba veľmi ťažko.
Mercedes napokon v podvečerných hodinách vyzdvihli a v jeho vraku našli mŕtve telo pravdepodobne vodiča. Ďalšie osoby sa zrejme vo vozidle nenachádzali. Na náročnej operácii, ktorú sťažilo prúdenie i nízka viditeľnosť, sa podieľali potápači.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona