Mentálne narušený muž dobodal na letisku v Bolívii 11 pasažierov!

NETKY.SK • 27 Jún 2014, 06:29 • 2 min
Mentálne narušený muž dobodal na letisku v Bolívii 11 pasažierov!

LA PAZ - Jedenásť osôb dobodal nožom vo štvrtok na bolívijskom letisku v hlavnom meste La Paz mentálne narušený muž. Polícia útočníka identifikovala ako 41-ročného Javiera Virgilia Cusia pochádzajúceho z domorodého kmeňa Ajmarov, s bydliskom v meste Santa Rosa. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Podľa zástupcu ministra vnútra muž polícii po zatknutí tvrdil, že "počul hlasy" a útočil, aby sa obránil. "Tento človek prišiel z dediny a je duševne chorý. Zaútočil na pasažierov, ktorí čakali na vnútroštátny let," spresnil námestník ministra Jorge Pérez. Všetci zranení boli Bolívijčania, z toho väčšinou ženy.
      

Podľa jednej z obetí útočník bodol mnohé osoby do chrbta kuchynským nožom. Zdravotnícke zdroje uviedli, že zranenia nie sú život ohrozujúce, hoci osem pasažierov hospitalizovali. Medzi zranenými je i policajný dôstojník, ktorý muža zatýkal. Páchateľ v čase útoku podstupoval psychiatrickú liečbu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies